De goedkoopste antraciete vloertegels van Nederland | Tegel-to-go in Akkrum, Friesland

Goedkope antraciete vloertegels van goede kwaliteit

Uw kunt zeer goedkope antraciete vloertegels krijgen bij Tegel-to-go. Wij bieden deze tegels tegen een scherpe prijs, vanaf €7,- per m2. Ook zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft de tegels, waardoor we de beste en mooiste tegels hebben.

Verschillende soorten tegels bij Tegel-to-go

Tegel-to-go heeft een ruim assortiment aan (onder andere) antraciete vloertegels. Deze tegels zijn te krijgen in vijf verschillende maten. U kunt bij ons terecht voor de volgende vloertegels:

Meteen aan de slag met uw nieuwe vloertegels

U bent op zoek naar een goedkope vloertegel van goede kwaliteit voor uw (nieuwe) keuken, bijkeuken of badkamer? Bij Tegel-to-go bent u aan het goede adres. Wij hebben een groot assortiment en helpen u graag met het vinden van de juiste tegel. Daarnaast werken wij met het ‘Cash ‘n Carry systeem’. Dit betekent dat u na betaling, de tegels in kan laden en meteen verder kunt met uw project thuis! U kunt al vloertegels kopen vanaf €7,- per vierkante meter.

Wanneer u zelf niet zo handig bent of geen tijd heeft, kunt u er ook voor kiezen voor de tegelservice in Friesland. Onze professionele tegelzetter zorgt ervoor dat u een prachtige vloer krijgt, die aan uw wensen voldoet. Op deze manier kunt u genieten van een nieuwe vloer, zonder hier moeite voor te doen.

Interesse in de antraciete vloertegels van Tegel-to-go?

Wanneer u interesse heeft in de vloertegels van Tegel-to-go kunt u telefonisch contact opnemen, mailen of het contactformulier recht bovenin invullen. 

Telefoon Tegel-to-Go06 55 534 804
Verzending door heel Nederland

Voorraad meer dan 10.000m2

Kwaliteit alleen de eerste keus
 
ASSORTIMENTSITEMAPCONTACTGEGEVENS

Restpartijen

Witte wandtegels

Zwarte vloertegels

Antraciete vloertegels
 

Home

Assortiment
      
Tegels Laten Zetten

Projecten

Over ons

Contact

Adresgegevens

Openingstijden
De goedkoopste van Nederland

Goedkoopste antraciete vloertegels van Nederland kopen?

Wilt u langs komen? Laat het ons weten
Tegel to GoTegel to GoGoedkoopste tegels van NederlandTegel to Go
Tegels-to-go, Goedkoopste tegels van Nederland
Tegels-to-go