De goedkoopste zwarte vloertegels van Nederland bij Tegels-to-go in Friesland

Voor al uw goedkope zwarte vloertegels van goede kwaliteit

Bij Tegels-to-go kunt u de goedkoopste zwarte vloertegels van Nederland verkrijgen. Wij bieden (o.a.) zwarte vloertegels aan tegen een scherpe prijs vanaf €7 p/m2, daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tegels.

Voor welke soorten zwarte vloertegels kunt u terecht bij Tegels-to-go?

Wij hebben een ruim assortiment zwarte vloertegels. Deze zijn te verkrijgen in 5 verschillende maten. In ons assortiment:

Wilt u meteen aan de slag met zwarte vloertegels?

U bent uw badkamer, keuken of bijkeuken aan het verbouwen en zoekt daarbij een kwalitatief goede maar natuurlijk goedkope tegel. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij handelen volgens het Cash ’n Carry systeem, dit houdt in dan dat u de tegels na betaling direct in kunt laden. Zo kunt u direct verder met uw project bij huis! Wij bieden zwarte vloertegels al aan vanaf 7 p/m²!

Bent u geen echte klusjesman of heeft u het te druk met andere dingen? Maak dan gebruik van onze tegelzet service in Friesland. Onze professionele tegelzetter zorgt ervoor dat uw tegels met precisie en nauwkeurigheid naar uw wensen gezet worden. Zo kunt u genieten van uw nieuwe vloertegels zonder hier werk van te hebben.  

Tegels-to-go is open op afspraak

Heeft u interesse in onze scherp geprijsde zwarte vloertegels? Wij gaan op afspraak open. Ook 's avonds en in het weekend. Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen en langs te komen om de vloertegels met eigen ogen te zien. Ook kunt u het afspraakformulier aan de rechterzijde van de pagina in te vullen. 

Telefoon Tegel-to-Go06 55 534 804
Verzending door heel Nederland

Voorraad meer dan 10.000m2

Kwaliteit alleen de eerste keus
 
ASSORTIMENTSITEMAPCONTACTGEGEVENS

Restpartijen

Witte wandtegels

Zwarte vloertegels

Antraciete vloertegels
 

Home

Assortiment
      
Tegels Laten Zetten

Projecten

Over ons

Contact

Adresgegevens

Openingstijden
De goedkoopste van Nederland

Goedkoopste zwarte vloertegels van Nederland kopen?

Wilt u langs komen? Laat het ons weten
 
Tegel to GoTegel to GoGoedkoopste tegels van NederlandTegel to Go
Tegels-to-go, Goedkoopste tegels van Nederland
Tegels-to-go